A Bábaház Alapítvány 2018 tavaszán képzőművészeti pályázatot hirdet több korcsoportban.

Pályázni 2017 szeptember 1-nél nem régebben készült, szerzői jogvédelemmel máshol még nem publikált rajzzal, festménnyel vagy egyéb, kézzel készült képzőművészeti alkotással (pl. szoborral, kisplasztikával, textilmunkával stb.) lehet, melynek választható témakörei:

• Otthon születtem

• Otthon születik a testvérem

• Családdá születtünk

• Háborítatlan szülés(ünk)

A pályázatban magyar állampolgárságú és/vagy Magyarországon született/szült pályázók vehetnek részt.

Korcsoportok:

1. 3-6 évesek (óvodások)

2. 6-12 évesek (általános iskola 1-6. osztály)

3. 12-18 évesek (általános- és középiskola 7-12. osztály)

4. 18 év felett (felnőttek)

Minden korcsoport 1-3. helyezettje díjazásban részesül. A díjak további szponzorok és felajánlások függvényében várhatóan emelkedni fognak az eredményhirdetés közeledtével.:

1. helyezett: 3000 Ft-os könyvutalvány + szponzori ajándéktárgyak

2. helyezett: 2000 Ft-os könyvutalvány + szponzori ajándéktárgyak

3. helyezett: 1000 Ft-os könyvutalvány + szponzori ajándéktárgyak.
A fentieken kívül gyermek és felnőtt pályázóink számára egy-egy közönségdíj kitűzését is tervezzük.

A díjazottakat helyezésükről e-mailben vagy telefonon, valamint a Bábaház Alapítvány honlapján keresztül tájékoztatjuk.

A legszebbnek ítélt 14 pályaműből A4 méretű, színes támogatói falinaptár kiadását tervezzük az Alapítvány javára. Elegendő számú pályamű beérkezése esetén az alkotásokból kiállítást, valamint internetes galériát is rendezünk. A pályázók pályaművük beadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy pozitív elbírálás esetén alkotásuk megjelenjen a naptárban, illetve részt vegyen a kiállításon, online galériában. Kiskorúak esetében a pályamű beküldésével úgy tekintjük, hogy a szülő (törvényes képviselő) hozzájárult a pályázaton való részvételhez, a kiállításon, naptárban, interneten történő megjelenítéshez.

A pályaművek beadási határideje 2018. szeptember 30. (vasárnap). A beadás lehetséges módjai:

- Elektronikus formában (szkennelve ill. fényképen) az alapitvany @ babahaz.hu e-mail címen 8 GB terjedelemig.

- Postán az Alapítvány címére: 1039 Budapest, Zrínyi u. 43. - a pályaművek postai kézbesítés közben keletkezett esetleges elveszéséért, sérüléséért nem tudunk felelősséget vállalni!

- ha a fentiek egyike sem megvalósítható, úgy személyesen az Alapítvány fenti címén, telefonos egyeztetést követően (H-P 9-17 óráig +36 30 4488444).

A pályamű eredetijét legkésőbb az eredményhirdetés alkalmával be kell mutatni, szükség esetén újrafotózzuk a naptár számára.

A pályaműhöz feltétlenül csatolni kell a pályázó teljes nevét, életkorát, lakhelyét (település), iskolájának/óvodájának nevét, évfolyamát, felnőttek esetében foglalkozását, és a pályázó (gyermekek esetén szülő) e-mail címét és telefonszámát.

Eredményhirdetés: 2018. október 7. vasárnap 15 óra, helyszín egyeztetés alatt.

A pályázattal kapcsolatban kérdéseket feltenni az Alapítvány általános elérhetőségein lehet. Ugyanitt örömmel fogadunk további támogatói/szponzori felajánlásokat is pénzbeli vagy tárgyi hozzájárulás formájában egyaránt.
Programfelelős: Noll A. Nandu

A beérkezett pályaművekből készült online galéria megtekinthető ITT.

A Bábaház® névszó bejegyzett védjegy. (®2011, 2016)